0

TIP Dit is Sienna Millers favoriete autoAlhoewel wij natuurlijk meer verstand hebben op het gebied van mode en beauty, zijn we ook heus wel te porren voor andere dingen met een mooi design en leuke innovaties. Zeker als Sienna Miller er enthousiast over is.

Afgelopen maandag werd de nieuwste BMW gelanceerd in Londen en actrice Sienna Miller was van de partij (samen met man candy James Franco) en poseerde maar al te graag met deze mooie wagen. Wat er zo bijzonder is aan de BMW i3? Het is de eerste volledig elektrisch aangedreven auto van het merk (dit is natuurlijk super voor het milieu!) en nog een krachtpatser ook. Van 0 naar 60 km/u optrekken, vergt slechts 3,7 seconden en van 0 naar 100 km/u 7,2 seconden. Van 80 naar 120 km/u is mogelijk in minder kan de BMW i3 in minder dan vijf seconden.

Hoewel deze sportief uitziende BMW maar vier meter lang is, is hij opvallend ruim van binnen. De wielen staan dicht op de hoeken van de carrosserie (buitenkant van de auto) voor een stabiele en dynamische wegligging. Over de motorkap, het dak en de achterklep loopt een zogenaamde ‘black belt’ (een zwarte streep). Verder is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als leer, hout en wol om de duurzaamheid van de BMW i3 te benadrukken.

De BMW i3 is ’s werelds eerste premium model dat vanaf de tekentafel al bedoeld was voor elektrische aandrijving. Hierdoor hadden de ontwerpers volledige vrijheid op het gebied van design en de plaatsing van de elektrische systemen. Het resultaat? Een duurzame, karaktervolle BMW met een dynamische uitstraling, een ruim interieur en ideale afmetingen voor stadsgebruik.

Met een volle accu kan de BMW i3 een afstand van 130 tot 160 kilometer afleggen. Interesse in deze mooie wagen? Vanaf november is hij verkrijgbaar in Nederland vanaf 35.500 euro. Zo, kun je ook even lekker pochen bij je vriend en vader met al je kennis over deze nieuwe BMW.

bmw i3 sienna miller 1 bmw i3 sienna miller 2 bmw i3 sienna miller 3 bmw i3 sienna miller 4 bmw i3 sienna miller 5 bmw i3 sienna miller 6 bmw i3 sienna miller 7

www.bmw.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties