0

Niet iedereen is gezegend met een enorme bos krullen. Maar wat moet je doen als je jouw sluike haar zat bent? Wij kozen de perfecte producten voor je uit.

Allereerst is het belangrijk om met een shampoo je haar te wassen die speciaal bedoelt is voor volume. Redken heeft de Body Full collection bestaande uit onder andere een shampoo en light conditioner. De shampoo reinigt natuurlijk en geeft een body aan fijn en futloos haar. Met behulp van de light conditioner ontwar je de lokken en geef je ze volume zonder jouw coupe te verzwaren. Als je dit duo elke dag gebruikt, dan weet je zeker dat het met de basis goed zit.

Geeft dit nog niet genoeg volume? Dan kun je altijd nog droogshampoo gebruiken. Spray het bij de aanzet van jouw lokken én tadaaa: volume voor elke dag waar je u tegen zegt. Ga je naar een feestje en wil je toch nog wat meer body? Dan kun je altijd nog Redken Quick Tease gebruiken. Deze spray je ook bij de aanzet van de lokken. Kam het voorzichtig een klein beetje terug en jouw coupe komt gegarandeerd de hele avond door.

Redken producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Rob Peetoom kapsalons.

Redken Body Full producten

Redken Quick Tease

www.redken.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties