0

private masterclass annic van wonderen- Ben jij een startende ondernemer?
OF
- Wil jij met jouw bestaande bedrijf naar 2.0?
OF
- Of ben je gewoon nieuwsgierig naar het verhaal achter I Love Fashion News en Annic van Wonderen? 

Dan is deze Private Masterclass echt iets voor jou! Je krijgt een exclusief kijkje op het kantoor van I Love Fashion News. Deze Private Masterclass is met een select groepje dus Annic heeft alle tijd voor jouw vragen of het brainstormen over jouw plannen! LET OP! Deze editie zijn er een beperkt aantal kaarten

Op zaterdag 8 februari 2014 vindt deze Private Masterclass ondernemen plaats op het ILFN HQ in Amsterdam. De Masterclass ondernemen wordt door Founder & Director van I Love Fashion News, Annic van Wonderen, gegeven tijdens een zeer persoonlijke ontmoeting op het hoofdkantoor van I Love Fashion News.

Aan de hand van het verhaal van Annic haar carriere tot nu toe komen verschillende onderwerpen aanbod. Denk hierbij onder andere aan Social Media, Netwerken, PR en marketing. Bij elk onderwerp krijg je een concreet voorbeeld en één of meerdere concrete tips. Daarnaast geeft Annic aan het eind van de Masterclass al haar (zeer uiteenlopende) gouden tips!

Annic van Wonderen:
Annic van Wonderen (30), founder & director van I Love Fashion News, is ondernemer in hart en nieren. Vier jaar geleden heeft zij I Love Fashion News opgezet en deze site is inmiddels uitgegroeid tot de grootste fashion site van Nederland met meer dan één miljoen bezoekers per maand. Hoe Annic dit heeft gedaan zonder start kapitaal en zonder studie? Dat wordt tijdens deze Masterclass duidelijk.

Annic kreeg een hoop positieve reacties op de Masterclasses van 2 november 2013 en 11 januari 2014. Bekijk een selectie hieronder:

Na deze masterclass besefte ik dat ik door het blindstaren op de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ steeds maar uitstelde om mijn eigen succes en dromen werkelijkheid te maken. Nu ga ik er voor 100, wat zeg ik, 300% voor! Thanks Annic!”

“De Masterclass was erg inspirerend en was precies het extra zetje wat ik nodig had om mijn bedrijf naar een hoger level te tillen! Ik had het niet willen missen, vond het een topmiddag, bedankt!”

“Ik vond de masterclass erg inspirerend, de energie van Annic werk aanstekelijk. Ik ging met een goed gevoel en een rugzak vol waarde volle tips weer naar huis! bedankt! En dan meen ik ook echt, bedankt!

“Ik vond de Masterclass laagdrempelig maar wel met hoogwaardige inhoud wat een leerzame combinatie was.”

“De Masterclass van Annic was genieten, leren en luisteren. Een mooi verhaal waarin duidelijk wordt dat als je in jezelf gelooft, je eigenlijk de hele wereld aan kan!”

“Door de tips van Annic, Marieke en Kathleen durf ik nu binnenkort toch de sprong te wagen om zelf mijn eigen onderneming te starten.”

“Veel inspiratie en kennis opgedaan! Handige tricks! De drive achter I Love Fashion News; je voelt het ondernemerschap! Heerlijk! Annic, bedankt voor je inspiratie!”

“De Masterclass was ontzettend leuk, inspirerend en het heeft mij op scherp gezet. Met een grote glimlach, heel veel tips en zelfs een paar geheimpjes van Annic liep ik naar buiten. Top dag!”

“Zeer interessant; goede combi van sprekers, leuk om bij te zijn en goede en nuttige tips waar ik zeker iets mee kan!”

“De Masterclass zat vol met gouden tips die mij zeker verder gaan helpen met datgene wat ik na mijn studie ga doen.”

“Wat een inspirerende Masterclass was dit zeg! Annic, Marieke en Kathleen waren alledrie even overtuigend, inspirerend en bovenal gedreven! Complimenten! Ik heb echt een boost gekregen om mijn eigen bedrijf naar een hoger niveau te tillen.”

“Delen is vermenigvuldigen en dat geldt zeker voor jou Annic! Dank je wel voor je inspirerende verhaal. Ik heb er energie van gekregen.”

“Wat begon voor mij als toch wel een beetje een gok, bleek echt een cadeautje… Onwijs tof dat ik er gister bij mocht zijn, wat een energie, wat een inspiratie en echt super dat je (jullie) zo veel nuttige informatie met ons wilde(n) delen! Heel bijzonder, dank voor een hoofd vol nieuwe ideeën!!!”

“Ik ben gisteren gelijk aan de slag gegaan met de tips. Jullie hebben mij geïnspireerd.”

“Ik kwam uit interesse een kijkje nemen bij de Masterclass en vertrok daar weer met 1000 nieuwe ideeën! Een inspirerend en enthousiast verhaal!”

Mijn kostbare tijd als ondernemer zijn de meer dan goed besteed aan deze motiverende Masterclass. Passie, kennis en gedrevenheid voor ondernemen, top!


Locatie:

ILFN HQ

Tijd:

14.00 tot 16.00 uur
 

Kosten:

De kosten van de Masterclass zijn € 149,95 in plaats van € 249,95.

LET OP! Deze kaarten kunnen niet geretourneerd worden.

Bestel je kaarten via www.ilfnshop.nl

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties