0

Fendi-SS15-Campaign-01Het is een grote hit: de Fur Monsters van Fendi. Dit grappige en speelse accessoire bungelt aan de tas van menig model. Van modeliefhebbers in New York tot Milaan: ieder modemeisje had er een zwak voor. Nu hebben we goed nieuws voor alle fans van deze ‘tas-party‘.

Fendi komt namelijk opnieuw met een onweerstaanbare accessoire voor aan je tas: gepersonaliseerde bag straps. Dit zijn leren hengsels die je tas net even die vrolijke, persoonlijke touch geven. Dit leuke initiatief gaat van start onder de naam ‘Strap You’ en is vanaf november in Fendi flagship stores te ontwerpen. Helaas hebben wij die niet in Nederland, maar hopelijk kunnen we dit ook doen in de Bijenkorf in bijvoorbeeld Amsterdam, waar Fendi een shop-in-shop heeft.

Strap You geeft je de mogelijkheid om zelf de twee kleuren van het (python) leer te kiezen waarin je de tashanger wilt hebben. Ook kan je de strap personaliseren met je initialen: je kiest voor gouden of zilveren hardware en je kan zelfs studs op de hanger laten plaatsen!

  • Individual Fendi straps.
    De (hoogstwaarschijnlijk) nieuwe hit van Fendi: gepersolnaliseerde tashangers.

(Beeld: www.fendi.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties