0

Sensational Scarlett Red avaAls je het ons en alle beauty bloggers vraagt, is Sensationail dé uitvinding van de laatste tijd op nagelgebied. Twee weken lang mooie, verzorgde nagels, klinkt dat niet als muziek in je oren?

Met Sensationails kun je thuis je eigen nagels omtoveren in gelnagels die twee weken chip-vrij blijven zitten. Het werkt in principe hetzelfde als met een gewoon lakje, alleen moet je van tevoren je nageloppervlak ontvetten en een primer aanbrengen. Het grote voordeel komt daarna: na ieder laagje (base coat, twee keer kleur, top coat) gellak doe je je handen voor maximaal een minuutje onder de LED-lamp en na afloop zijn ze helemaal klaar. Nooit meer wachten tot je nagels droog zijn, dus!

Als je het starterspakket koopt, krijg je een LED-lamp en alle benodigdheden om je nagels mee te doen: een kleurtje voor op je nagels, de gel base- en top coat, gel primer, gel cleanser, een bokkenpootje, pluisvrije doekjes en een tweezijdige vijl. Sensationail zegt dat je met het starterspakket ongeveer tien manicures kan doen, maar uit ervaring weten we dat je er wel wat langer mee doet.

Het basispakket met de kleur Scarlet Red is nu in de aanbieding bij Bol.com! Bekijk de foto’s hieronder en klik er op als je de set wilt bestellen.

De kleur Scarlet Red

De kleur Scarlet Red

Het Sensationail basispakket

Het Sensationail basispakket

www.bol.com

(Tekst: Indra Jager)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties