0

pandora sfeerbeeldEr is bijna geen vrouw in Nederland die niet bekend is met het sieradenmerk Pandora: de Moments armbanden met bedels zijn al jaren een hit bij vrouwen van alle leeftijden. Voor liefhebbers van het sieradenmerk, maar natuurlijk ook accessoires an sich, hebben we nu leuk nieuws want Pandora heeft een hele hebberigmakende nieuwe lijn!

(advertorial)

Deze collectie heet Essence en bestaat uit elegante armbanden die je kunt personaliseren met charms. Dat klinkt een beetje als het bekende concept van het merk, maar dat is niet het geval. De armbandjes zijn niet alleen dunner maar de charms ook kleiner en deze hebben een siliconen grip aan de binnenkant waardoor je ze waar je het ook maar wilt, kunt vastmaken op de armband. De bedels schuiven dus niet heen en weer zoals bij de Moments collectie maar zitten gewoon vast op armbanden.

Het leuke van de Essence Collection is dat de charms symbool staan voor innerlijke waarden zoals hope, love en wisdom. In elke bedel staat de waarde gegraveerd zodat je deze niet kunt vergeten. De Essence Collection charms met de siliconen grip aan de binnenzijde, waar op dit moment een patent voor is aangevraagd (je kunt deze techniek dus nergens anders vinden), kun je natuurlijk ook plaatsen op een halsketting. De armbanden zijn gemaakt van echt zilver, je kunt ook voor een stoffen exemplaar kiezen, en de charms van echt zilver en goud.

Heb je geen idee wat voor cadeau je voor je moeder, zus of vriendin moet kopen voor Kerst of Sinterklaas? Dan is de Essence Collection van Pandora natuurlijk dé uitkomst. Voor nog geen 30 euro heb je al een armbandje en de charms zijn ook verkrijgbaar voor nog geen drie tientjes!

Bekijk een preview van de collectie hieronder!

www.pandora.net

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties