0

masterclass_kaartjesAls je een trouwe lezer bent van I Love Fashion News.com heb je het vast wel voorbij zien komen; ILFN’s founder & director geeft een Masterclass over ondernemen en jij kunt daarbij zijn! Over precies een maand vindt de masterclass plaats en de laatste kaartjes zijn te koop op ILFNshop.nl.

Annic is ondernemer in hart en nieren. Vier jaar geleden begon zij met I Love Fashion News en inmiddels is deze site uitgegroeid tot de grootste fashion site van Nederland met meer dan één miljoen(!) bezoekers per maand. Hoe Annic dit is gelukt zonder start kapitaal en zonder studie? Daar kom je maar op één manier achter en dat is tijdens deze Masterclass!

Wat kun je verwachten? Social Media, Netwerken, PR en marketing komen met concrete voorbeelden en tips voorbij. Na de Masterclass en de presentatie is er tijd om al jouw vragen af te vuren op Annic en op advocaat Marieke Neervoort die een licht schijnt op de juridische kant van het ondernemen. Marieke Neervoort, advocaat IE, media en reclame bij SOLV advocaten vertelt verder over merken, domeinnaam, handelsnaam en foto’s. Daarnaast geeft ze tips over nog veel meer onderwerpen die o.a. te maken hebben met privacy en e-mailmarketing.

Wil je bij deze Masterclass aanwezig zijn of meer weten? Klik dan hier voor de tickets of op onderstaande afbeelding.

masterclass 500

www.ilfnshop.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties