0

Tour Montparnasse 150Van Parijs gaat menig modehartje harder kloppen. We zouden eigenlijk jaarlijks een citytripje moeten boeken naar de romantische hoofdstad van Frankrijk. Er zijn namelijk genoeg bezienswaardigheden en de stad staat bekend om zijn fotogenieke gebouwen en uitzichten.

Staat er binnenkort een tripje naar de Franse modestad gepland en heb jij verder nog geen idee waar jij écht naartoe zou moeten gaan (behalve de shops obviously)? Dan geven wij jou handige tips voor het beste uitzicht in Parijs. Wat dacht je bijvoorbeeld van het hoogste gebouw van de stad genaamd Tour Montparnasse, waar je een super uitzicht hebt op de stad en natuurlijk de Eiffeltoren?

Kijk je mee?

 • Trocadéro
  Vanaf Trocadéro heb je een fantastisch uitzicht over de Eiffeltoren en de omgeving. Het plein dat je hier op de foto ziet is het bekendste punt in Parijs. Achter dit plein kun je gezellige terrasjes en restaurantjes vinden. Neem ook nog even een kijkje bij lunchroom Carette, waar je tussen de Parijzenaren lekker kunt genieten van een heerlijk broodje.
 • Notre Dame
  De Notre Dame moet je uiteraard ook hebben gezien, als je naar de Franse hoofdstad gaat. Deze kerk staat in het midden van Parijs en je kunt een bezoekje nemen aan de kerk en zelfs de toren beklimmen voor een prachtig uitzicht over de stad.
 • Arc de Triomphe
  Wist je dat je de Arc de Triomphe ook kunt beklimmen? Boven in de toren heb je een ontzettend mooi uitzicht over de wereldberoemde Champs-Elysées en de rest van Parijs. Dut gewoon doen!
 • Sacré Coeur
  Binnen een kwartier ben je zo op het hoogste punt van Parijs; Sacré Coeur. Dit kost je echter wel een paar euro, maar dan heb je natuurlijk ook wel wat. Bovenin de kerktoren heb je voor 360 graden uitzicht over de stad en voelt het net alsof je on top of the world bent. Je ziet zelfs in de verte de Eiffeltoren.
 • Tour Montparnasse
  Tour Montparnasse is adembenemend. Het gebouw is 225 meter hoog en is daarmee het hoogste gebouw van heel Parijs. Vanaf de toren heb je een magisch uitzicht over de stad. Voor deze hoogtes kun je maar beter geen last hebben van hoogtevrees. Leuk weetje: De Tour Montparnasse heeft de snelste lift van heel Europa.

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties