0

Kendall en Kylie TopshopNiet alleen de oudere Kardashian zussen weten dankzij momager Kris Jenner goed hoe zij geld kunnen verdienen met allerlei side jobs, ook bij hun halfzussen Kendall en Kylie is dat trucje er met de paplepel ingegoten. Naast de collectie die de meiden al een aantal jaar bij PacSun hebben, hebben ze onlangs ook een samenwerking met Topshop aangekondigd.

Vorig week deelden we met jullie al de eerste beelden van de collectie die Kendall en Kylie op Instagram postten met een speciaal account dat de meisjes delen, genaamd @kendallandkylie, maar nu heeft Topshop bekendgemaakt wanneer we precies deze collectie in de winkel kunnen vinden.

Lang hoeven we niet te wachten, want dat is al op 3 juni! Nu maar hopen dat we de bustiers, crop tops en pencil skirts die de Jenner zusjes hebben ontworpen ook in Topshop in de Amsterdamse Kalverstraat of in de Bijenkorf komen te hangen! In de tussentijd deelde Topshop ook al de eerste beelden van de collectie met ons.

Bekijk het filmpje van Topshop met de bekendmaking hieronder + de eerste beelden van het lookbook!

  • Kendall Kylie Topshop 2
    @Topshop: "Feeling LA vibes? Hit up the @kendallandkylie collection exclusively at @Topshop on Wednesday 3rd June. It's going to be major. #Topshop #kendallandkylie #kendallkylietopshop #fashion #style #summer #LA"
  • 150407_MF_S_05_047_c-RGB
  • 150407_MF_S_02_071-RGB
  • 150407_MF_S_01_086-SWOP

(Beeld: www.instagram.com/topshop)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties