0

amsterdam topshop 150Fashionista’s die naar Londen gaan voor een weekendje shoppen brengen steevast een bezoekje aan Topshop in Oxford Street. Eerder konden we in Nederland al een beetje proeven aan het merk dankzij een pop-up store in SPRMRKT op de Rozengracht in Amsterdam en nu is in de Bijenkorf in Amsterdam een klein stukje gereserveerd voor Topshop Women & Men.

Wie laatst nog door de Kalverstraat heeft gelopen, had het waarschijnlijk al gezien maar er is een heuse flagship store van Topshop in de maak. Zojuist is onthuld wanneer de winkel haar deuren zal openen: op 26 februari om 11:00 kunnen de eerste mensen naar binnen in de shop op de Kalverstraat 48/52.

De winkel heeft een oppervlakte van 1170 m2, heel wat ruimte om te shoppen dus, en is verdeeld over drie etages met op de begane grond en de eerste verdieping Topshop en op de benedenverdieping TOPMAN. Elke week zullen er 300 nieuwe items van de collectie in de winkel te vinden zijn. Ook de designer collaborations en Topshop’s denim, beauty en trend lijn worden verkocht in de flagship store.

Natuurlijk moet de komst van de Topshop flagship store in Nederland gevierd worden en daarom zijn een aantal Amsterdamse limited editions uitgebracht. Ook werkt Topshop opnieuw samen met de Nederlandse designer Michael van de Ham. Deze keer is één van zijn iconische prints gebruikt voor een limited edition canvas tas ter viering van de opening.

  • topshop amsterdam 500

www.topshop.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties