0

doutzen 150Waarschijnlijk kijk jij sinds vorig jaar december al uit naar de Victoria’s Secret show 2014 en gelukkig is het bijna zover! Werd er eerst nog gespeculeerd dat het spektakel op 2 december plaats zou vinden, nu is de officiële datum onthuld.

Aankomende 9 december om 22.00 uur is het zover en mogen de stunning Angels weer de glitter catwalk bestormen. Vond de show altijd in New York plaats, dit jaar is het iets dichter bij huis en zal het voor het eerst in London plaatsvinden. De afgelopen jaren konden we via de Nederlandse televisie meegenieten van hét lingerie event, maar of dat dit jaar ook het geval is is nog niet bekend (we are keeping our finger crossed!).

De jaloersmakende killer body’s van de vertrouwde Victoria’s Secret Angels zoals Adriana Lima, Lily Aldridge en Karlie Kloss zullen ons weer motiveren om toch vaker de sportschool te bezoeken. Ondanks dat Neerlands trots Doutzen Kroes net bevallen is, zullen we waarschijnlijk geen grammetje babyvet op haar buikje spotten.

  • doutzen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties