0

goede doel 150 Shoppen kunnen we altijd en overal, maar het is helemaal leuk als we onze aankopen kunnen verantwoorden. Als je iets écht nodig hebt bijvoorbeeld, als je lang voor een item gespaard hebt of…

Als al het geld dat je uitgeeft rechtstreeks naar het goede doel gaat! Heb je gelijk goed gemaakt dat je altijd ‘héél druk’ bent als de wervers van WNF voor de supermarkt je weer aanspreken. Het lijkt de perfecte manier om iets goeds te doen voor de wereld én je hebt binnenkort toch een lentegarderobe nodig.

Dit ultieme shop excuus heb je te danken aan Bestseller, zij organiseren de Give-a-Day dag die op 10 april zal plaatsvinden. De charity dag vindt wereldwijd plaats, maar alle opbrengsten die via Nederland binnenkomen zullen naar stichting Het Vergeten Kind gaan. Een organisatie die opkomt voor kinderen die in sombere opvangcentra moeten leven. Saar Koningsberger en Babette van Veen, ambassadeurs van de stichting, zullen deze dag achter de kassa staan. Je kan de 10e ‘goed shoppen’ in de Only, Vero Moda, Pieces, Object, Jack & Jones, Name it en via bestseller.com.

Nog even wachten tot 10 april en dan, shoppen maar!

  • goede doel 500

(Beeld: www.pieces.nl)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties