0

Project RunwayIn fashion one day you’re in, and one day you’re out…” Het zijn de legendarische woorden die Heidi Klum uitspreekt als er weer een eliminatieronde begint bij het tv-programma Project Runway. In het programma neemt een groep aspirant designers het tegen elkaar op om een collectie voor Fashion Week te mogen ontwerpen.

Tot op heden zat er wel een leeftijdsgrens aan het programma gebonden maar in de modewereld weten ze dat talent zich al heel jong kan manifesteren. Om ook deze jonge designers in spé een kans te geven in Project Runway is er een spin-off ontwikkeld: Project Runway Junior. Aan deze variant van het programma mag je vanaf je 14e tot 17e meedoen.

De jongeren hebben mazzel, want Tim Gunn zal ook in deze variant van de show de deelnemers bijstaan en ze ze advies geven. Heidi Klum zullen we echter niet zien: model Hannah Davis zal haar rol overnemen. In de jury zitten Christian Siriano, die ook in de oorspronkelijke variant zit, en fashion editor van Cosmopolitan US Aya Kanai.

Wanneer de show precies op tv komt in de VS, is nog niet bekend maar lang hoeven we niet te wachten: zeer waarschijnlijk wordt dit komende herfst.

  • Project Runway

(Tekst: Milan van Vugt )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties