0

TIP Ook jij kunt bij de modeshow van het WFC en ByDanie zijnAmsterdam Fashion Week is achter de rug maar dit betekent niet dat het stilstaat in modeland qua shows. Wil jij weten wat het World Fashion Centre te bieden heeft én wil je een keer aanwezig zijn bij een show van ByDanie? Dit kan!

Het World Fashion Centre organiseert in samenwerking met ByDanie de ‘World Fashion Today Show’ in het WFC in Amsterdam. Het aanbod van de showrooms in het World Fashion Centre wordt gepresenteerd op een unieke ‘elevator catwalk’, gemixt en gematcht natuurlijk door het team van ByDanie. Het belooft een super event te worden met heerlijke bites, drinks, beauty, goodies, music en fashion natuurlijk!

Hoe ook jij aanwezig kunt zijn bij dit spektakel? Stuur een email naar [email protected] en geef daarbij aan welke van de twee shows op 12 augustus jij wil bijwonen: show 1 (16:00 – 17:30) of show 2 (19:30 – 21:00). Wees er wel snel bij want er zijn een beperkt aantal zitplekken beschikbaar! LET OP: De kaartjes zijn gratis!

world fashion today show augustus 2013

www.worldfashiontoday.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties