0

tlc 150De vrouwenzender TLC maakt veel leuke programma’s waar wij graag een avondje voor thuisblijven. Zo ook What Not To Wear waarin stijlblunderaars worden aangepakt door een tweekoppige jury en een ware fashion make-over krijgen.

Niet alleen normale mensen maken wel eens een fashion faux pas, beroemdheden kunnen er ook wat van. In het tiende en tegelijkertijd laatste seizoen van het programma komen er diverse bekende en minder bekende dames voorbij die wel wat modeadvies kunnen gebruiken.

In de eerste aflevering zien we voormalig Baywatch actrice Nicole Eggert die ongevraagd advies krijgt van fashionexperts Clinton Kelly en Stacy London. Nicole is net moeder geworden en is daardoor wat kilo’s aangekomen. Hierdoor draagt zij het liefst de hele dag gemakkelijke joggingbroeken en wijde shirts van tijdens haar zwangerschap. Dit is natuurlijk een echte no go voor de experts en zij willen Nicole dan ook maar wat graag in wat flautteuzere outfits zien.

Verdere voormalig tv-sterren die je kunt verwachten in de serie zijn onder andere Shannon Elisabeth (American Pie), Tina Yother (Jennifer in Family Ties) en eighties zangeres Tiffany. Benieuwd naar het nieuwe seizoen? What Not To Wear is vanaf maandag 5 mei om 19.00 te zien op TLC.

Bekijk hieronder vast een voorproefje van de aflevering met Nicole Eggert.

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties