0

whatsapp1_0WhatsApp is zo ongeveer het meest gebruikte communicatiemiddel geworden en laat andere tekstbericht diensten vér achter zich. Of je het er nou wel of niet mee eens bent dat een groot deel van de hedendaagse communicatie over WhatsApp gaat, ontkennen kan niet meer.

Met hun nieuwe beldienst gaat WhatsApp de concurrentie aan met diensten als Skype en Facetime (voor iPhone gebruikers). Ook de iOS gebruikers kunnen in de loop van komende week namelijk gaan bellen met de app. Voor Android gebruikers was dit al langer mogelijk. Met de app bel je over het internet: je betaalt dus alleen de kosten voor de data die je verbruikt en niet voor het bellen. Bel je over de wifi, dan is het dus helemaal gratis!

Om deze nieuwe functie in WhatsApp te gebruiken moet je wel even de nieuwste versie van de app downloaden. Als je dit doet kan je gelijk de veel besproken ‘blauwe vinkjes’ uitzetten. Ook dit was al mogelijk voor Android gebruikers, maar is pas met de nieuwe update mogelijk voor iOs gebruikers. Je doet dit door Instelling > Account > Privacy > Leesbewijzen uitschakelen. Let wel, je kan dan niet meer de zien of een ander jouw berichtjes heeft gelezen. Een soort gelijk oversteken dus.

  • whatsapp1_0-1

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties