0

claes iversen betaalbare lijn 150Na zijn beroemde jurk voor Ilse DeLange op het Songfestival, gaat de carrière van Claes Iversen in een stroomversnelling. Iedereen wil wel in een ‘Claes item’ rondlopen en binnenkort kan dat ook daadwerkelijk gaan gebeuren!

De ontwerper komt met een betaalbare collectie die de naam IL by Claes Iversen zal gaan krijgen. De collectie bestaat voornamelijk uit jurken, rokken, shirts, truien en broeken. Voor Claes voelt deze stap als een logisch vervolg in zijn carrière. “Het opzetten van een betaalbare lijn naast mijn couture collectie voelde als een logische stap in mijn carrière. Het stond al lang op de planning, maar nu is de tijd rijp.”

Hij voegt hier verder aan toe: “Mijn doel was een betaalbare lijn, met kleding die toch het gevoel en de allure heeft van een high end-label. Het wordt sober maar serieus, simpel maar speels”

Op 10 juli zal de collectie worden getoond tijdens de Mercedes Benz Fashion Week. De prijzen zullen variëren tussen de €200 en €400 voor een jurk.

  • claes iversen betaalbare lijn 640 500
    Claes Iversen en Stacey Rookhuizen

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties