0

TIP Ontwerp een Samsonite koffer en win een reis naar New York of KaapstadJouw beste vrienden tijdens een reis zijn natuurlijk de leuke outfits die je samen hebt gesteld én heerlijke beautyproducten. Maar je kunt natuurlijk ook absoluut niet zonder een goede en mooie koffer!

Vind je de normale exemplaren wat saai en doe je op dit moment een opleiding aan een kunst- of ontwerpacadememie of ben je daar pas afgestudeerd? Dan is dit jouw kans! Samsonite heeft een wedstrijd georganiseerd waarbij je wordt uitgedaagd een ontwerp te bedenken voor één van de ultra-lichte Samsonite Curv koffers.

Een professionele Samsonite vakjury kiest uit alle ingediende ontwerpen twee internationale winnaars. Daarnaast wordt er per land ook een winnaar aangewezen en wordt er een publieksprijs toegekend aan het ontwerp dat uiteindelijk de meeste stemmen krijgt op de website.

Als je één van de twee internationale winnaars bent, dan wordt jouw ontwerp niet alleen in productie genomen maar win je ook nog een kofferset én een prachtige reis naar New York of Kaapstad ter waarde van 3000 euro!

Zie jij dit wel zitten? Ga dan naar de speciale wedstrijd website van Samsonite en dien je ontwerp in. Let op: de actie loopt tot 31 mei 2013!

samsonite koffer actie

www.designmysamsonite.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties