0

Opening of Club Monoco's Fifth Avenue Flagship Store.Als echte fashionista weet jij natuurlijk als geen ander wat jou het beste staat en haal je keer op keer de mooiste outfits uit de kast. Toch vragen de aankomende feestdagen om iets extra’s en een beetje advies kan dan geen kwaad.

Helemaal niet als we advies krijgen van niemand minder dan Olivia Palermo. Het stijlicoon ziet er zelf altijd flawless uit en heeft ongetwijfeld goede tips and tricks op mode- en beautygebied in huis. En hoe fijn is het dan als ze die met ons deelt? Soms zijn wij door alle pailletten en glitters even de weg kwijt, maar de hulp van Olivia is onderweg!

En dat hebben we vooral te danken aan de webshop Piperlime. De fashionista deelt al regelmatig haar favoriete items met de site en gaat nu voor hun nieuwe campagne tips geven over hoe je er fabulous uit kunt zien tijdens de feestdagen.

Moet jij bijvoorbeeld vanuit je werk meteen door naar een kerstborrel? Olivia weet raadt! Zo adviseert ze om naar kantoor alvast nette zwarte kleding te dragen met een klein goud detail. Ben je na werktijd ready tot party? Voeg nog wat extra gouden accessoires toe, breng een lijntje eyeliner aan en klaar ben je!

Heb jij voor de kerstdagen je over the knee laarzen al klaar staan, maar weet je niet goed hoe je ze moet combineren zonder dat het trashy wordt? De gouden regel van Olivia is duidelijk; draag altijd een panty en een lange rok. Net als hoge laarzen is ook een cape een lastig kledingstuk om te dragen. Om het ‘deken effect’ te voorkomen, is het belangrijk om op de proporties te letten. Een strakke broek en een mooie trui zijn dus een must. 

Is jouw outfit helemaal tot in de puntjes verzorgd, maar heb je het op cadeau gebied minder goed voor elkaar? Miss Palermo heeft de do and dont’s. Kies voor bruikbare spullen die je in huis kunt gebruiken, zoals een mooie geurkaars. Natuurlijk doet een beautybehandeling het ook altijd goed.

God, die vrouw weet ook alles!

Stylingadvies van Olivia Palermo kunnen wij altijd gebruiken.

Stylingadvies van Olivia Palermo is altijd welkom.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties