0

gotta-haves.com 150Als modeliefhebbers zijn we altijd op zoek naar nieuwe webshops om aan ons favorietenlijstje toe te voegen. Naast dat we kleding en accessoires online shoppen, speuren we ook naar fijne beautyproducten en items om ons interieur nog leuker te maken. Ben jij net als ons? Dan hebben we een super tip voor je!

(advertorial)

Gotta-haves.com is de one-stop-webshop voor alle vrouwen die houden van mode, interieur, beauty, gezondheid, lingerie en veel meer. Er is voor ieder wat wils: van de Boho Chique look tot sportief en casual. Naast de beste huidverzorging in verschillende prijscategorieën, de mooiste make-up én de beste voedingssupplementen, kun je ook nog eens de heerlijke haarproducten van CHI en Biosilk bij Gotta-Haves.com shoppen!

Maar dat is natuurlijk niet het enige. Gotta-Haves.com heeft super mooie modeaccessoires zoals armbanden, kettingen, tassen, sjaals, omslagdoeken en oorbellen maar ook sexy lingerie. Bling écht jouw ding? Ook dan kun je bij Gotta-Haves.com terecht, net als voor de Ibiza bracelets die op dit moment het straatbeeld domineren. Wat Gotta-Haves.com te bieden heeft qua interieur? Denk aan leuke kussens, plaids en kaarsen; allemaal met een bijzonder verhaal.

Alsof dat nog niet genoeg redenen zijn om even snel een kijkje te nemen op Gotta-Haves.com, heeft de webshop nog iets leuks voor je! Pas lanceerde het haar eerste t-shirtlijn: voor jou en je mini-me. Hoe leuk is het dat jouw dochtertje of kleine nichtje in hetzelfde coole t-shirt loopt als jij?! Ook fijn: de lijn is ecologisch en op de juiste manier vervaardigd.

Net zo enthousiast als wij? Als je nu een bestelling plaatst bij Gotta-Haves.com, krijg je als ILFN lezeres 10 procent korting met de code ‘Gottahaves10‘ (tot eind juni geldig). Bekijk hieronder de moodboards met items die bij Gotta-Haves.com besteld kunnen worden. Klik op de foto om te shoppen!

www.gotta-haves.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties