0

noosa pachamama 150Het is al licht als we ‘s ochtends op de fiets naar werk stappen, de vogels fluiten en de eerste voorjaarsbloemen durven hun kop al boven de grond uit te steken. Jawel, Moeder Aarde is mooi en die mag dan ook best wel eens in het zonnetje gezet worden volgens NOOSA-Amsterdam.

(advertorial)

Klein voorstelrondje. NOOSA-Amsterdam werd door de dames Nathalie Mangnus en Alette Zeijlstra opgericht nadat zij door alle culturen en symbolen die zij op hun wereldreizen tegenkwamen zo geïnspireerd raakten dat ze er wel mee aan de slag moésten gaan. Alle ervaringen en indrukken die deze twee reislustige ladies opdeden, zijn verwerkt in de fashion accessoires en Chunks en vertellen stuk voor stuk een uniek verhaal.

Voor de voorjaarscollectie van NOOSA-Amsterdam lieten zij zich inspireren door het Pachamama Festival waarbij de Peruaanse bevolking jaarlijks rituelen uitvoeren om Moeder Aarde (Pachamama) te eren. De handgemaakte sjaal, waarvan ons modehartje sneller gaat kloppen, is gemaakt van alpacawol en soortgelijke sjaals worden bij de rituelen rondom het Pachamama Festival gebruikt voor het vereren van Moeder Aarde, het symbool van bescherming.

Met deze sjaal bescherm jij jezelf dus stijlvol tegen de frisse lentelucht terwijl de godin van de Aarde een beschermend oogje op jou richt.

Helemaal leuk! In de Pachamama-collectie vind je ook een bijpassende Chunk die je op de leren armband of op de Patterns slippers kunt dragen. Deze zijn te combineren met twee andere Chunks die allemaal een eigen betekenis hebben. Zo vertelt jouw armband via de Chunks een eigen verhaal.

Bekijk de sjaal en de complete Pachamama-collectie hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.noosa-amsterdam.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties