0

masterclass_kaartjesAls je een trouwe lezer bent van I Love Fashion News.com heb je het vast wel voorbij zien komen; ILFN’s founder & director Annic geeft een Masterclass over ondernemen en jij kunt daarbij zijn! Morgen vindt de Masterclass plaats en er zijn nog maar een paar kaartjes verkrijgbaar op ILFNshop.nl!

Annic is ondernemer in hart en nieren. Vier jaar geleden begon zij met I Love Fashion News en inmiddels is deze site uitgegroeid tot de grootste fashion site van Nederland met meer dan één miljoen(!) bezoekers per maand. Hoe Annic dit is gelukt zonder start kapitaal en zonder studie? Daar kom je maar op één manier achter en dat is tijdens deze Masterclass!

Wat kun je verwachten? Social Media, Netwerken, PR en marketing komen met concrete voorbeelden en tips voorbij. Na de Masterclass en de presentatie is er tijd om al jouw vragen af te vuren op Annic en op advocaat Marieke Neervoort die een licht schijnt op de juridische kant van het ondernemen. Marieke Neervoort, advocaat IE, media en reclame bij SOLV advocaten vertelt verder over merken, domeinnaam, handelsnaam en foto’s. Daarnaast geeft ze tips over nog veel meer onderwerpen die o.a. te maken hebben met privacy en e-mailmarketing.

Wil je bij deze Masterclass aanwezig? Dat kan ook nu nog maar wees er snel bij voordat die laatst paar kaartjes weg zijn! Klik hier voor de tickets of op onderstaande afbeelding.

masterclass 500

www.ilfnshop.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties