0

masterclass_kaartjes Als je een trouwe lezer bent van I Love Fashion News.com heb je het vast wel voorbij zien komen; ILFN’s founder & director geeft een Masterclass over ondernemen en jij kunt daarbij zijn! Over iets minder dan een maand vindt de Masterclass plaats en de laatste kaartjes zijn te koop op ILFNshop.nl.

Naast ILFN’s founder & director Annic en advocaat Marieke Neervoort, zal er nog een leuke spreker bij de Masterclass aanwezig zijn: Kathleen Oerlemans, voorheen directeur van een succesvol en groeiend internationaal bedrijf & nu eigenaar van Business Coaching organisatie FLOW. Zij helpt ondernemers om meer resultaat en plezier uit hun bedrijf te halen en zal naast het geven van een presentatie, ook bij het vragenuur aanwezig zijn.

Dit doet zij door het identificeren van wat beter kan en het stellen van doelen op lange en korte termijn. Dus weten waar je naar toegaat en weten wat je daarvoor moet doen en hierbinnen de juiste prioriteiten stellen en het juiste team neer zetten. Het resultaat van deze Business Boost is een beter resultaat (omzet/winst), een betere cashflow, een beter team, meer groei en een blijere ondernemer. Tijdens de Masterclass vertelt Kathleen over een aantal methodieken die zij hierbij toepast en geeft zij je handvaten om je eigen bedrijf een boost te geven.

Alle info over de Annic’s Mastersclass? Bekijk dit hier!

masterclass tickets kopen

www.ilfnshop.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties