0

ModeMusthaves Fierce Fashion FestivalTik tak, tik tak! Time flies en we hebben nog maar drie weken voor de boeg voordat ModeMusthaves het allereerste échte Fashion Festival van Nederland presenteert. Is FIERCE jouw middel name en ben je een onvervalste fashion lover? Dan is het Fierce Fashion Festival jou op het modische lijf geschreven.

Waan je op 16 mei in een heus fashion paradijs en dompel je in het Sportpark Riekerhaven onder in de wereld van happiness, fashion, beauty, trends en muziek. Shop met heerlijke korting jouw festival outfitje bij elkaar en krijg tips van bekende stylisten en modebloggers. Sip aan een cocktail en waag aan dansje voor de DJ booth waar een aantal van Neerlands knapste DJ’s jou en je besties voorziet van fijne deuntjes.

Klinkt goed nietwaar? We all love goodiebags en als je nu je ticket voor Fierce Fashion Festival koopt krijg je er een mega gevulde goodiebag t.w.v. minimaal €100 gratis bij. Een kaartje koop je al voor maar €32,50! Je hebt je ticket er dus zo drie dubbel en dwars uit en je bent aanwezig bij het leukste modefeestje van het jaar.

Benieuwd naar de inhoud van de goodiebag? Denk aan: ModeMusthaves (of course), beauty producten en behandelingen, shopping money, wellness en nog heel veel meer. Get it or regret it, girls!

Pssstt..! Natuurlijk is het festival niet alleen Fierce voor girls, neem je beste vriend of boyfriend mee met het speciale Womanizer Ticket. Voor €20,- scoor jij al zo’n gewild mannenkaartje voor je BF! Klik hier om te bestellen.

www.modemusthaves.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties