0

nikkie plessen winkels 150Nikkie Plessen kan niet alleen de termen ‘succesvol actrice en presentatrice’ op haar CV zetten, items van haar eigen kledingmerk gaan inmiddels ook als warme broodjes de toonbank over.

Naast de online shop en haar winkel in Amsterdam, komt er nu een nieuw verkooppunt waar je terecht kunt voor de complete NIKKIE collectie. De eerste internationale brand store wordt namelijk in augustus dit jaar in België, Antwerpen geopend op de Korte Gasthuisstraat.

Nikkie Plessen: “Een van mijn grote dromen, een succesvolle kledinglijn, is uitgekomen. De droom, van een internationaal merk begint nu ook zo langzamerhand werkelijkheid te worden. We zijn nu in tien landen verkrijgbaar. En dan nu een brand store in België is toch wel heel erg leuk. Antwerpen is zo’n leuke en gezellige stad en ben oprecht trots dat we hier nu ook met NIKKIE vertegenwoordigd zijn.”

Dus ben je een NIKKIE lover, woon je niet in (de buurt van) Amsterdam en plan je in de zomer een tripje naar Antwerpen? Dan weet je waar je moet zijn!

NIKKIE BRANDSTORE

www.nikkie.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties