0

nikkie plessen kinderkledinglijn nik&nik 150Nikkie Plessen gaat als een speer! Haar items gaan als zoete broodjes over de toonbank en haar kledinglijn is op steeds meer plekken ter wereld te verkrijgen. Maar dat is niet genoeg voor Nikkie!

Naast merk NIKKIE breidt Nikkie Plessen haar imperium uit met een kinderkledinglijn voor jongetjes en meisjes. Het was best lastig om een naam te bedenken maar uiteindelijk is de moeder van twee kinderen gegaan voor NIK&NIK en ook het selecteren voor de items van de debuutcollectie was een pittig klusje.

“Deze keuzes waren niet zo moeilijk geweest, als ik 100 procent af kon gaan op mijn eigen stijl en de stijl van de meeste moeders. Maar ik ben erachter gekomen dat dit in de praktijk toch anders werkt”, schrijft ze in haar blog voor Vogue. “Kinderen zijn eigenwijs, nieuwsgrierig en hebben op jonge leeftijd al een uitgesproken smaak. En daar moet zéker rekening mee worden gehouden.”

Naast de winkel in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam, wordt trouwens ook binnenkort een NIKKIE store geopend in de P.C. Hooftstraat in de hoofdstad. Het is nog niet duidelijk wanneer de winkel haar deuren opent en wanneer de NIK&NIK lijn te verkrijgen is.

  • nikkie plessen kinderkledinglijn nik&nik 500
    Nikkie met haar zoontje en dochtertje

(Beeld: www.instagram.com/nikkieplessen)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties