0

TIP Nieuw seizoen van ANTM met oude bekenden!Er zijn al heel wat seizoenen van America’s Next Top Model op de Nederlandse televisie geweest. Het programma is een zoektocht naar hét nieuwe topmodel van Amerika, die een glansrijke carrière beloofd toe te gaan. Voor een nieuw seizoen is een bijzondere draai aan het bekende programma gegeven.

Er komt namelijk weer een nieuwe serie van het programma op RTL 5. Het bevat dezelfde zoektocht met uiteindelijk hetzelfde doel, maar het zijn geen nieuwe meisjes die deze keer voor de lens verschijnen. Veertien meisjes die al eens in de running zijn geweest voor de titel, keren terug om zich nogmaals van hun beste kant te laten zien. Ze maken dus opnieuw kans om America’s Next Top Model te worden.

De wedstrijd wordt wederom gepresenteerd door Tyra Banks. Bovendien wordt zij in het programma weer bijgestaan door Nigel Barker, Jay Manuel en J. Alexander; net als in de voorgaande seizoenen.

ANTM wordt vanaf maandag 1 juli wekelijks uitgezonden door RTL 5. Iedere maandag zitten we dus om 20.30 uur weer trouw voor de buis!

antm nieuwe serie all starswww.rtl.nl

(Tekst: Carolien Tsao)

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties