0

paul fischer nederlandse tv 150Ook zo gek op Holland’s Next Topmodel? Zou je er het liefst zelf in meedoen? Dan heb je geluk, want binnenkort komt er nieuw modellenprogramma bij op de televisie en dat geeft jou die kans!

Hoewel RTL 5 eerder een jaar pauze inlaste met populaire programma Holland’s Next Topmodel is ‘ie ondertussen alweer terug van weggeweest. De TV-zender voegt hier nu eenzelfde programma aan toe. I Can Make You a Supermodel, zoals het gaat heten, is vanaf 4 maart op de buis te bewonderen.

Iedere aflevering reist Paul Fischer met zijn team, dat bestaat uit zijn personal assistent, manager en fotograaf, naar een provincie. Hier heeft hij drie dagen te tijd om een Hollandse schone met een ambitie voor de modellenwereld te vinden. Iedere aflevering wordt er tenminste één model gevonden en naar opdrachtgevers als Prada, Miu Miu en Chanel gestuurd. Het kan dus maar zo zijn dat je uit de modder van een boerderij wordt geplukt en om wordt getoverd tot een echt catwalkprinses in New York, Milaan of Parijs.

Fischer, die niet de minste modellen als Naomi Campbell, Janice Dickinson en Stephanie Seymour heeft groot gemaakt, is behoorlijk zeker over zijn prestaties en hij schuift dit dan ook niet onder stoelen of banken. ”In de seizoensfinale scout ik een meisje van een varkensboerderij, en let er op wat ik met haar doe! Ik zet haar enorm op de kaart.”

”We zoeken een jongen of meisje met een speciaal gezicht voor een speciale klus,” vertelt Fisher. Die droom om de nieuwste Doutzen Kroes te worden, komt nu dus een stukje dichterbij! Wil je meer informatie over het programma? Bekijk dan een interview met Paul Fischer in Life4You hieronder.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties