0

viktor en rolf 150Afgelopen Paris Fashion Week bewees Nederlands designduo weer eens waarom ze tot de top behoren met hun ontwerpen. Het is voor maar weinig mensen weggelegd om bij een modeshow van de twee aanwezig te zijn, maar nu kunnen we toch unieke stukken van dichtbij bewonderen.

Aankomende zaterdag start de tentoonstelling ‘The Future Of Fashion Is Now’, waar verschillende fashion designers laten zien hoe volgens hun de mode in de toekomst er uit zal zien. Dit wordt gehouden in het Rotterdamse museum Boijmans Van Beuningen, dat natuurlijk een stuk dichterbij is dan Parijs of New York.

De comeback vorig jaar van Viktor & Rolf viel niet alleen goed in de smaak bij modeliefhebbers, maar ook bij kunstverzamelaar Han Nefkens die tevens de initiatiefnemer is van de tentoonstelling. Nefkens kocht een groot deel van de couture collectie op van V&R en deze prachtige items zijn nu te zien in het museum en nog veel meer moois van andere designers.

Van aanstaande 11 oktober tot en met 18 januari 2015 is ‘The Future Of Fashion Is Now’ te zien in Rotterdam. De normale entreeprijs is €17,- en je kan alvast een kaartje halen door hier te klikken. 

  • viktor en rolf 640

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties