0

50Dankzij het wereld wijde web kunnen we de persoonlijkheden van alle mooie modellen zien. We kunnen niet alleen wegdromen bij de prachtige kiekjes op instagram, maar ook van verschillende leuke interviews die de modellen afleggen.

Het Britse model Jourdan Dunn staat te schitteren op het februari nummer van Vogue Uk en dat was voor de modebijbel een reden om op bezoek te gaan bij het model. In de video zien we een vrolijke energieke Jourdan rondhuppelen in haar appartement in New York. We zien een gedeelte van haar huis en de vragen vliegen haar om de oren. Zo laat ze weten niet zonder haar rode Nike Jeezy’s en legging van Rodart te kunnen leven en deze items zou ze dan ook als eerste pakken als er brand uitbrak.

Het model doet ook nog even haar Victoria’s Secret loopje voor en deelt een van haar grootste fashionblunders waar niemand minder dan Naomi Campbell mee te maken had. Ook is het wel duidelijk dat ze niet echt een serieus persoon is en wel houdt van een lolletje. Benieuwd naar alle vragen die aan Jourdan gesteld werden? Bekijk dan het filmpje hieronder.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties