0

choupette 150Als jij het trotse baasje bent van een huisdier dan weet jij vast hoeveel een mens van zijn kat of hond kan houden. Verwen jij jouw kleine rakker morgen op dierendag met een kluif of een kattenspeeltje? Karl Lagerfeld gaat iets verder voor zijn geliefde Birmaanse kat Choupette.

Dit harige beestje met prachtige blauwe kijkers heeft haast meer bezittingen dan een gemiddeld mens en wordt over de top verwend door haar designer baasje. Zo eet zij echt niet op de grond als iedere andere kat, maar aan de tafel samen met Karl van Chinees Porselein. Heeft zij haar eigen iPad, Twitter en Instagram account en een op haar geïnspireerde make-up- en kledinglijn. Hierbij houdt het echt nog niet op, deze witte kitty heeft nog veel meer zoals haar eigen boek.

In het boek ‘Choupette’ wordt het luxe leventje van de gelijknamige kat uitgebreid beschreven in diary vorm. Zo komen alle adviezen en observaties aan bod van haar dierenarts Madame Horn, die één van de beste in haar vak ter wereld is. Het dagboek dat wordt bijgehouden door Choupette’s huishoudster Madame Francoise, die 24/7 voor haar klaarstaat. Het boek is opgedeeld in themagerelateerde hoofdstukken zoals dieet, beauty, gezondheid, fashion tips, geheime liefdes en dingen die ze haat.

Ben jij een kattenliefhebber of gewoon een fan van Choupette? Bestel dan het boek direct door op de onderstaande foto te klikken!

www.bol.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties