0

poppy thumb 150Sommige celebs krijgen het keer op keer voor elkaar om de meest fashionable outfits samen te stellen en Poppy Delevingne is zo iemand. Deze dame is de zus van één van de grootste topmodellen van deze tijd en is zelf ook nog eens model en natuurlijk willen we allemaal weten wat zij in haar garderobe heeft hangen.

Poppy Delevingne geeft ons daarom een sneak peek van al haar favoriete items die zij bezit. Haar zusje mag dan het gezicht van onder andere Topshop zijn en zijzelf is die van Louis Vuitton geweest, deze dame haar lievelingsmerk is duidelijk Coach. Kleding en accessoires van dit Amerikaanse merk komen volop aanbod in haar kledingkast in de vorm van stunning rokjes en mooie tassen.

Delevingne kan naast haar man absoluut niet zonder haar leren Saint Laurent jack en zou nog heel graag een jaren’70 geïnspireerde floppy hoed willen hebben. De tassen die zij draagt moeten het liefst een gouden rits hebben, want dit is namelijk haar favoriete kleur. Haar stijlicoon is Jane Birkin en haar favoriete fashion week stad is uiteraard Londen.

Ben je benieuwd naar de garderobe van Poppy Delevingne? Bekijk dan onderstaande beelden en klik hier om meer foto’s te zien!

  • poppy 1
  • poppy 2
  • poppy 3

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties