0

olivia 1 150We zien dagelijks de outfits voorbijkomen van de bekende modebloggers en dit is voor velen van ons een grote inspiratiebron. Deze dames hebben niet alleen smaak als het op hun kleding aankomt, maar ook qua interieur weten zij precies wat de laatste trends zijn.

De website Domaine Home vond het weleens tijd dat we niet alleen een kijkje kregen in de garderobe van modeblogger Lust For Life, maar gewoon in haar gehele huis. Olivia Lopez stelde haar huis open en deze is even stunning als haar kledingkast.

Zij woont op dit moment in een prachtige loft in hartje Los Angeles, die zij vroeger gebruikte als haar fotostudio. Hier leeft zij samen met twee van haar beste vrienden die ook in de modebranche werken en dat straalt ieder hoekje van het huis uit. Alle meubels en spulletjes zijn met veel zorg uitgekozen net als haar kleding. Je ziet in één klap dat hier duidelijk een fashionista woont. Natuurlijk waren we ook erg benieuwd hoe zij haar kleding ophangt en dit stelde ons zeker niet teleur.

Ben je benieuwd naar het huis van Olivia Lopez van Lust For Life? Bekijk dan de foto’s hieronder en klik hier om meer te zien!

  • olivia 1
  • olivia 2
  • olivia 3
  • olivia 4

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties