0

E! Brand Shoot - Season 2013Hou jij net als wij het leven van de Kardashians scherp in de gaten? Ben je stiekem een beetje verslaafd en kun je geen genoeg krijgen van Kim, Khloe, Kourtney en de rest van de familie? Dan wordt kerst dit jaar voor jou extra feestelijk.

De kerstdagen staan namelijk toch altijd een beetje in het teken van samen zijn met je familie, lekker eten en cadeautjes uitpakken en ook de Kardashians doen weer gezellig mee. Als je ze een beetje kent, weet je dat het er bij hun altijd iets anders aan toe gaat dan bij andere families en ook tijdens de feestdagen is er genoeg te beleven in huize Kardashian.

De zender E! gaat een exclusieve aflevering uitzenden van Keeping Up With The Kardashians: A Very Merry Christmas. Negentig minuten lang kun jij zien hoe ze samen cadeautjes uitpakken, hun favoriete kerstmomentjes van vroeger delen en vooral gewoon lekker gek doen.

Ook krijg je een kijkje achter de schermen bij de photoshoot van de Kardashian kerstkaart en wordt het uiteindelijke resultaat onthuld. Een echte must-see dus voor iedereen die geen moment van de excentrieke familie wil missen.

De special wordt uitgezonden op zondag 8 december om 20:30, alleen op E!

E! Brand Shoot - Season 2013

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties