0

Celine nagellak pumpWaar kun je nagellak nog meer voor gebruiken dan alleen het voor de hand liggende lakken van je nagels? In de categorie wist je dat, hebben wij nu voor jou deze tips!

Omdat je met nagellak zoveel meer kunt dan alleen je nagels een leuk kleurtje geven hebben wij deze tips voor je op een rijtje gezet.

1. Je panty repareren
Grote kans dat je al een keertje eerder van deze tip hebt gehoord, waarschijnlijk van je moeder. Maar, wanneer je een beginnende ladder in je panty hebt kun je verder uitscheuren voorkomen door het begin en het einde van de ladder aan te stippen met blanke nagellak.

2. Sleutels lakken
Ben jij zo iemand met een sleutelbos waar menig conciërge jaloers op zou zijn, dan is dit een tip voor jou!. Onhandig één voor een elke keer weer je sleutels proberen los je makkelijk op door de sleutel een leuk kleurtje te geven met nagellak. Ziet er leuk uit en lost in een klap het probleem op. Wel even onthouden welke kleur bij welk slot hoort.

Lak je sleutels met nagellak om ze makkelijker te herkennen

Lak je sleutels met nagellak om ze makkelijker te herkennen

3. Ringen die afgeven
Misschien ken je het wel. Na een dagje dragen van jouw favoriete ring zien jouw vingers eruit alsof ze afgekneld hebben gezeten. Ze zijn blauw/groenig op het punt waar de ring zat en pas na flink boenen krijg je het eraf. Lak de binnenkant van de ring met een laagje blanke lak en voilá de ring geeft niet meer af.

4. Schoenen bijwerken
Een beschadiging op lakschoenen of tassen kun je bijwerken met een beetje nagellak. Natuurlijk wel in dezelfde kleur!

Celine nagellak pump

Celine heeft nagellak pumps in haar spring/summer collectie

5. Een sterretje in je autoruit repareren
Niet meteen in staat om Carglass te bellen voor een reparatie, maar zit je toch met die angst van het doorscheuren van een sterretje. Dan is nagellak de uitkomst. Lak met blank nagellak beide kanten van de autoruit. Zo kun je nog eventjes vooruit, maar het is natuurlijk wel een tijdelijke oplossing!

6. Wratten laten verdwijnen
Beetje een smerig puntje misschien, maar nagellak schijnt toch echt te werken. Lak elke dag een laagje blanke lak op en om de wrat. Na een goede week moet de wrat geheel of grotendeels verdwenen zijn. Een laagje lak op de wrat voorkomt ook gelijk dat je andere besmet. Natuurlijk is het naar de dokter gaan voor het professioneel weg laten halen altijd de beste oplossing.

7. Het vast maken van een losse schroef
Heb je last van een losse schroef die maar niet vast blijft zitten? Dan zou je die natuurlijk kunnen vervangen door een nieuwe schroef, maar…. Je kunt ook de schroefdraad van de schroef insmeren met wat blanke nagellak. Plaats de schroef terug, de nagellak droogt op en de schroef zal beter vast blijven zitten.

www.pinterest.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties