0

TWITPIC Rita Ora bevestigd samenwerking met Madonna voor kledinglijnDenk jij bij een R&B zangeres met een eigen make-up lijn meteen aan Rihanna? Begrijpelijk, maar er is nu nog een zangeres die een stapje zet in beautyland.

Was het eerst Cara Delevingne’s BFF RiRi die samen met MAC maar liefst twee make-up collecties lanceerde, nu is Cara’s andere wifey aan de beurt om een paar leuke lippenstiftjes en nagellakjes uit te brengen. Samen met Rimmel gaat Rita Ora ervoor zorgen dat wij tip top verzorgd het najaar doorkomen. Dat lijkt ons sowieso geen simpele taak, maar een voorgangster die Kate Moss heet, maakt het er vast niet makkelijker op.

Beauty lovers moeten wel nog even geduld hebben, in februari komen de Rita lippenstiften en nagellakjes pas uit. Tot die tijd is het nog afwachten hoe de collectie eruit komt te zien. Volgens Rimmel is de street vibe van de zangeres in ieder geval terug te zien in de lijn. Wij zijn benieuwd of de make-up net zo’n groot succes wordt als bij collega Rihanna.

Rita Ora houdt wel van een fel kleurtje op haar nagels

Rita Ora houdt wel van een fel kleurtje op haar nagels

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties