0

150Actrices, modellen, realitysterren lijken tegenwoordig wel duizendpoten en zijn druk met van alles en nog wat. Soms waagt een enkeling zich zelfs aan het schrijven van een boek, denk bijvoorbeeld maar aan Jennifer Lopez met haar biografie of model Miranda Kerr met haar boek vol met handige spirituele tips.

Actrice, model en mommy to be Molly Sims bekend van de serie Las Vegas heeft ook een boek geschreven genaamd The Everyday Supermodel. In dit boek staan talloze tips over hoe jij de powervrouw wilt worden, die je altijd al had willen zijn. Dit boek is zeker een aanrader voor als je even een duwtje in de rug nodig hebt en wel wat inspiratie kunt gebruiken.

Molly stond onder andere op de cover van de Franse Vogue en Sports Illustrated en heeft in de loop der jaren heel wat beauty ritueeltjes geleerd en ook de nodige kennis over gezonde voeding opgedaan. Het model geeft je verder nog insights over gemakkelijke work-outs, gewichtverlies tips en haar en make-up tutorials. Eigenlijk kun je dit boek zien als een gids om de superwoman in jezelf aan te wakkeren.

Bekijk het boek hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan één op de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties