0

janice tips new york 150Laatst schreven we er al over: na een lange tijd keihard te hebben gewerkt ging de Nederlandse ontwerper Janice op een welverdiende vakantie naar New York. Daar had hij een toptijd mede dankzij zijn ontmoetingen met mensen uit de modewereld én zijn vlucht naar huis (Koningin Maxima zat bij hem in het vliegtuig).

Droom jij van een paar dagen New York en wil jij weten wat the places to be zijn? Janice wil het graag met de ILFN lezeressen delen! Zijn tips zijn voornamelijk gericht op lekker eten, goede hotels maar natuurlijk kan de Sex And The City tour niet ontbreken!

Bekijk al zijn tips hieronder!

Hudson Hotel: gaaf Hotel met een super hippe inrichting. het licht lekker centraal en 2 blokken van Central park af. de kamers zijn niet heel groot maar heel grappig ingericht.

Het Hudson Hotel is een gaaf hotel met een super hippe inrichting. Het ligt lekker centraal en 2 blocks van Central Park af. De kamers zijn niet heel groot maar heel grappig ingericht (356 West 58th Street).

Mercer Kitchen: Het is van origine een lunchroom maar het leukste vind ik het om hier te ontbijten. De absolute jetset van New York komt hier langs voor een snelle kop koffie of een uitgebreid ontbijt. Toen ik er de laatste keer zat kwam ik de hoofdstyliste van X-factor USA tegen!

The Mercer Kitchen is van origine een lunchroom maar het leukste vind ik het om hier te ontbijten. De absolute jetset van New York komt hier langs voor een snelle kop koffie of een uitgebreide breakfast. Toen ik er de laatste keer zat kwam ik de hoofdstyliste van X-factor USA tegen! (99 Prince St)

Museum Of Modern Arts is iedere vrijdag van 16:00 en 20:00 uur helemaal gratis. Je kan dus voor niks het museum in. Je moet wel voor de sier even een kaartje halen en de rij lijkt mega lang maar die valt reuze mee (max 10 min) en het is zeker de moeite van het wachten waard!

Museum Of Modern Arts is iedere vrijdag van 16:00 en 20:00 uur helemaal gratis. Je kan dus voor niks het museum in. Je moet wel voor de sier even een kaartje halen en de rij lijkt mega lang maar die valt reuze mee (max 10 min). Het is zeker de moeite van het wachten waard! (11 W 53rd St)

Sex And The City Tour: Dit is de hele reden dat ik naar New York ging, deze tour kost maar 40 dollar en is iedere Dollar waard. Hij neemt je mee naar alle leuke plekken uit de serie en de twee films en de tourgide stelt onderweg leuke vragen die je als echte SATC fan allemaal weet.

De Sex And The City Tour is de hele reden dat ik naar New York ging. Deze tour kost maar 40 dollar en is iedere Dollar waard. Hij neemt je mee naar alle leuke plekken uit de serie en de twee films en de tourguide stelt onderweg leuke vragen die je als echte SATC fan natuurlijk allemaal weet te antwoorden.

Omen: Echt authentiek Japans eten.... dit restaurant werd me aangeraden door Top model Lonneke engel en is ook echt een beleving.... ze vertelde me ook dat hier iedere avond wel weer een andere celebrity zit... underground hotspot dus

Bij Omen kun je echt authentiek Japans eten. Dit restaurant werd me aangeraden door topmodel Lonneke Engel en is ook echt een beleving. Ze vertelde me ook dat hier iedere avond wel weer een andere celebrity zit. Underground hotspot dus! (113 Thompson St)

The Plaza Hotel: Dit is HET hotel van New York! SATC heeft hier heel veel opgenomen en tal van andere films spelen zich af in THE plaza. Wat alleen niet veel mensen weten is dat je er voor maar 30 dollar kan ontbijten zonder dat je $1000 per nacht hoeft af te tikken. Voor $30 mag je gebruik maken van het ontbijt buffet en krijg je een glas jus en een kop koffie, BEST TIP EVER!!

The Plaza Hotel is HET hotel van New York! SATC heeft hier heel veel opgenomen en tal van andere films spelen zich af in The Plaza. Wat alleen niet veel mensen weten is dat je er voor maar 30 dollar kan ontbijten zonder dat je $1000 per nacht hoeft af te tikken. Voor $30 mag je gebruik maken van het ontbijt buffet en krijg je een glas jus en een kop koffie. BEST TIP EVER! (768 5th Ave)

Norma's: Een beetje moeilijk te vinden want het zit in de lobby van een hotel en je moet ook wel even geduld hebben want ze zitten altijd 45 min vol. Maar de pannenkoeken zijn AMAZING! Heerlijk Amerikaans ontbijten en niet nadenken over je figuur.... de verse jus is de lekkerste die ik ooit op heb!

Norma’s is een beetje moeilijk te vinden want het zit in de lobby van een hotel en je moet ook wel even geduld hebben want ze zitten altijd voor minstens 45 min vol. Maar de pannenkoeken zijn AMAZING! Heerlijk Amerikaans ontbijten en niet nadenken over je figuur… De verse jus is de lekkerste die ik ooit gedronken heb! (119 W 56th St: bij Le Parker Meridien)

TKTS: Hou je van musical maar vind je 200 doller voor een Broadway kaartje een beetje overdreven? Bij TKTS koop je om 11:00 uur of om 15:00 uur kaartjes met mega korting!! voor de shows van die dag/avond

Hou je van musicals maar vind je 200 dollar voor een Broadway kaartje een beetje overdreven? Bij TKTS koop je om 11:00 uur of om 15:00 uur kaartjes voor de shows van die dag of avond met mega korting! (W 47th St)

The Boathouse: Hier vind je bijna geen 1 toerist en op zondag gaat hier heel upperclass van New York uitgebreid lunchen.... ze hebben de lekkerste burgers uit de stad en nog echt New Yorkse obers... MEGA romatische plek om naar toe te gaan.

Bij The Boathouse vind je bijna geen één toerist en op zondag gaat heel upperclass New York hier uitgebreid lunchen. Ze hebben de lekkerste burgers van de stad en nog échte New Yorkse obers. MEGA romantische plek om naar toe te gaan. (E 72nd St)

Broadway Bites: Midden in de drukke staat is een pleintje vol met kraampjes uit voornamelijk Brooklyn die hun etenswaar verkopen. er staan ook stoelen en tafels zodat je lekker kan zitten, een leuke proeverij van allerlei soorten keukens... must SEE

Broadway Bites is een leuke proeverij van allerlei soorten keukens. Je kunt het vinden midden in de drukke staat op een pleintje. Het staat vol met kraampjes uit voornamelijk Brooklyn die hun etenswaar verkopen. Er zijn ook stoelen en tafels zodat je lekker kan zitten. (Sixth Avenue and 34th Street)

Janice

Janice

www.janiceonline.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties