0

150 FOAMTijdens de fashion week is er natuurlijk alleen maar aandacht voor mode. Designers, modellen, collecties, fotografen en modemensen staan in het middelpunt en bepalen deze week. En naast de fashion shows zijn er allerlei andere leuke modegerelateerde activiteiten die je kunt ondernemen in Amsterdam.

Zo vindt er ook een tentoonstelling plaats in het FOAM genaamd ‘Don’t Stop Now: Fashion photography next’. Tijdens deze tentoonstelling wordt vooral uitgelicht dat modefotografen ook ‘gewone fotografen’ zijn en het altijd gaat om het samenstellen van een compositie en het werken met licht en kleuren.

Ook biedt de tentoonstelling een podium voor nieuw talent en laten ze de werkwijze zien van de nieuwe generatie van de afgelopen vijf jaar. De tentoonstelling wordt 11 juli geopend en is tot 7 september 2014 te zien in het FOAM.

Vrijdag 11 juli, tijdens fashionweek, zal het FOAM onderdeel zijn van het downtown programma van fashionweek. Tussen 3 en 5 kun je terecht voor de lancering van de tentoonstelling.

  • Dazed 2008 C Daniel Sannwald

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties