0

melano twisted bangle 150Sieraden zijn anno 2014 belangrijker dan ooit om je outfit een unieke twist te geven. Het allerleukste is als je zelf je eigen ontwerpen en combinaties kunt maken om een one-of-a-kind look te creëren.

(advertorial)

Nou daar ben je bij MelanO voor aan het goede adres! Dit sieradenmerk breidt haar Twisted collectie nu uit met een armband. Net zoals de ringen uit die collectie, kun je de armband samenstellen zoals je zelf wilt. De Twisted bangle is verkrijgbaar in goud, roségoud en zilver en met behulp van verschillende zettingen, kun je unieke combinaties maken.

Combineer bijvoorbeeld een roségouden armband met een taupekleurige parel voor een chique look of match jouw zilveren armband met een stud in de kleur goud voor een stoere uitvoering. Het leukste is als je verschillende armbanden tegelijk draagt! Dit kan prima, omdat bij elke armband op een unieke plek de zetting kan worden geplaatst en de stenen dus mooi naast elkaar vallen.

O en als je denkt dat de armbanden een aanslag op je budget zijn, heb je het mis! Voor een armband betaal je nog geen 30 euro en een zetting (steentje) is verkrijgbaar vanaf 12,95 euro.

Bekijk de foto’s hieronder! Meer info? Ga dan naar MelanO-colours.com!

www.melano-colours.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties