0

parfum amsterdam 150Heb jij altijd in Amsterdam willen wonen met de meterslange grachten met de prachtige iepen ernaast? Wellicht zit een huisje in de hoofdstad er niet in, maar je kan alsnog wel naar deze bruisende stad ruiken (en dan in positieve zin).

Sinds 2012 brengt kunstenaarsduo Saskia Hoogendoorn en Lieuwe Martijn Wijnands jaarlijks een ode aan de talloze iepen die Amsterdam rijk is. Voor de twee is deze boom veel meer en daarom schakelde zij parfumontwerpster Tanja Deurloo van Annindriya en IFF’s Olfactive Design Studio om een parfum te maken van de zaadjes van de iep. Het resultaat hiervan is Eau d’Amsterdam, Scent of the Canal Trees.

Een heerlijk parfum dat de natuurlijke geur heeft van de iepen waar Amsterdam zo bekend om staat. Op 28 november kan jij voor het eerst dit groene parfum ruiken tijdens het event Meesterlijk in de Westergasfabriek in Amsterdam. Daarna zal op 1 december de groene flacon met de iepengeur erin verkrijgbaar zijn bij een aantal verkooppunten in de hoofdstad en online.

  • parfum amsterdam

www.eaudamsterdam.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties