0

lauren conrad 150Elke vrouw droomt wel van een dikke bos weelderige lokken. Helaas is niet iedereen hiermee gezegend en doen veel vrouwen er van alles aan om maar die perfecte volle hairdo te creëren.

Om je hierbij te helpen, hebben we de zes beste tips geselecteerd waarmee je je haar een goeie volumeboost kunt geven. Lees snel mee!

1. Föhn je haar onderste boven
Door je haar onderste boven te föhnen zet je je haarwortel in de juist positie, waardoor het lijkt alsof je meer haar hebt. Ben je niet zo van het föhnen? Doe dan een hoge paardenstaart of knot in je haar en ga ermee slapen. Er zijn ook mensen die zweren bij krulspelden, waardoor je ook meteen een volle bos haar creëert. Hier moet je alleen wel een beetje handig in zijn!

2. Kneed je haar
Gedurende een dag glij je af en toe met je hand door je haar naar boven, waardoor je je haar mee naar boven duwt. Eenmaal boven aangekomen kneed je het even. Dit werkt vooral goed bij niet al te zacht of stijl haar. Wil je het effect nog iets beter maken? Gebruik dan een klein beetje wax.

3. Gebruik volumeproducten
Schaf zoveel mogelijk volumeproducten aan voor die volle haarbos! Een volumeshampoo, een volume conditioner, een volumegevende mousse, volumepoeder en een droogshampoo. Een goeie wax is ook altijd goed! Tussen de wasbeurten door gebruik je droogshampoo. Doe dit bij voorkeur s’avonds voordat je gaat slapen, zodat je opstaat met een volle bos haar!

4. Eet gezond
Heel belangrijk voor het haar zijn onder andere ijzer en vitamine D. Dit houdt je haar gezond en zorgt ervoor dat het niet zo snel uitvalt. Eet daarbij ook nog een beetje gevarieerd en gezond (fruit, noten en een beetje eiwit erbij) en je haar kan er weer tegenaan!

5. Was je haar niet te vaak
Je denkt misschien dat elke dag je haar wassen goed is, maar niets is minder waar! Het laagje olie in je huid heeft een functie. Het beschermt je lokken tegen schade van buitenaf. Voor de meeste mensen is twee á drie keer per week wassen genoeg, maar als je erg vet haar hebt heb je misschien een keertje extra nodig.

6. Kijk goed uit wat voor producten je gebruikt
Kijk eens op de verpakking van je shampoo. Zit er natriumlaurylsulfaat of laureth sulfaat in? Overweeg dan eens iets anders. Sommige mensen reageren helemaal niet op deze chemicaliën, maar in sommige gevallen kunnen ze je haar toch dunner maken. Je kunt ook eens voor een natuurlijke shampoo kiezen met natuurlijke ingrediënten!

  • lauren conrad 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties