0

HIGH HEELSWe hebben een haat liefde verhouding met hakken. Aan de ene kant kunnen we niet zonder onze killer heels maar aan de andere kant balen we weer als een stekker als we halverwege de avond op onze blote voeten op de dansvloer verder moeten.

Hoe kun je voorkomen op je sokken verder te moeten? Met deze tips vind jij altijd de meest comfi hakken.

Fabrikanten maken de hiel en achterkant van de hak stijf. Zo blijft de schoen zijn model houden, maar dit zorgt er ook voor dat de jouw hiel gemakkelijk blaren oploopt doordat het materiaal niet meebuigt. Ook bandjes bij de teen zorgen door de wrijving voor blaren. Schoenen gemaakt van echt leer of suède vormen wel naar je voeten, nadat je ze goed ingelopen hebt natuurlijk, waardoor kans op blaren en afknelling minder is.

Misschien een inkoppertje, maar te kleine schoenen doen pijn. Past er nog een duim vanaf je grootste teen tot de neus van de schoen dan zit je goed. Dus, is dat ene designerpaartje in de sale net te klein? Laten staan maar.

Loop altijd even een rondje in de winkel in de schoenen. Doe je ogen even dicht zodat je je kunt focussen op het gevoel in je voeten. Voel je op verschillende plaatsen de pump een beetje drukken, dan kan dit een teken zijn voor toekomstige blaren.

Natuurlijk zijn ultra hoge stiletto hakken nooit comfortabel, maar houd je deze tips in het achterhoofd dan is de kans op blaren en de aanschaf van oncomfortabele hakken net een stukje minder groot.

Bekijk een aantal van onze favoriete high heels hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties