0

chanel thumb 150Een bekende uitspraak van Coco Chanel is: “A lady should be two things: classy & fabulous” en we komen al een heel eind door middel van onze kleding. Uiteraard maken de beautyproducten het plaatje helemaal af en met de make-up van Chanel kan je haast niet fout zitten!

De bekende Rouge Allure lipstick van het Franse merk voorzag onze lipjes al van een prachtige kleur, maar nu komt het merk met een nieuw product voor de lijn. De Rouge Allure Gloss heeft dezelfde intensiteit die we al gewend zijn van zijn van haar voorganger, maar dan met een waanzinnige glans. Hier op de redactie mochten we vijf kleurtjes uitproberen en Chanel heeft ons overtuigd!

De kleuren zijn stuk voor stuk intens en blijven super lang zitten! Wij hebben ze allemaal getest en op de foto beneden zijn van links naar rechts de volgende kleuren te zien: 13 Affriolant, 15 Sensible, 17 Suprême, 18 Séduction en 19 Pirate. Onze absolute favoriet is kleurnummer 19 Pirate, die roze-achtig rood is en je die klassieke uitstraling geeft die een echte Chanel dame hoort te hebben.

De glossjes, in totaal zijn er 14 kleuren in de collectie, zullen vanaf 1 oktober te verkrijgen zijn bij de verkooppunten van Chanel. Haal jouw favoriete kleur snel in huis, want met de Rouge Allure Gloss kan niemand jou weerstaan.

  • chanel lipstick 500
  • Chanel verpakking 500
  • Chanel kleuren 500
  • gloss 500
  • lipgloss 500
  • 13 Affriolant

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties