0

sneeuw items 150De winter is voor veel fashionista’s niet bepaald hun ding en ze geven de voorkeur aan zonnige en warme dagen. Voor kerst maken we een uitzondering en vinden we het niet erg als de straten bedekt zijn met een dik pak sneeuw, maar helaas zal dit misschien één dag later dan gehoopt gebeuren.

Verwacht wordt dat aankomende zaterdag er een flink pak sneeuw zal gaan vallen, dat zelfs voor overlast kan zorgen. Helaas dus geen witte kerst, tenzij we er gewoon een derde kerstdag aan vastplakken aangezien de kerstboom die dag toch nog zal staan. Als jij zaterdag toch de deur uit moet, kan je de feestelijke pumps beter inruilen voor iets praktischer schoeisel zoals warme boots en ook de paillettenjurkjes kan je beter in jouw kast laten hangen.

Voor de winterliefhebbers onder ons kunnen er zaterdag eindelijk weer sneeuwpoppen en wandelingen door een prachtig besneeuwd bos gemaakt worden. Natuurlijk kan je de sneeuw ook vanaf binnen bewonderen, terwijl je heerlijk warm in je onsie voor de open haard zit met een kop warme chocolademelk. Wij hebben alvast de fijnste winterse items uitgezocht om de eerste besneeuwde dag te overleven, terwijl je er uiteraard fashionable uitziet.

Bekijk de items op onderstaande foto’s. Wil je bestellen? Klik dan op één van de foto’s.

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties