0

wake up 150Ben jij er zo eentje die altijd moet haasten ‘s ochtends, omdat je te vaak de snooze knop had ingedrukt en liever langer had blijven liggen? Dan weet jij waarschijnlijk als geen ander hoe je in een snel tempo jezelf klaar maakt om goed voor de dag te komen.

Het kan weleens gebeuren dat je daardoor niet op je allerbest de deur uitstapt en om dat te voorkomen kun je het beste even meelezen met de handige tips die we voor je op een rijtje hebben gezet. Met deze tips kun je tijd besparen en heb je meer tijd over om lekker te ontbijten of te genieten van een thee of koffie.

1. Was je haar niet
Als we eerlijk zijn, komen we er niet altijd aan toe op ‘s ochtends onze haren te wassen (natuurlijk is dit ook niet goed voor je manen). Tijdens de koude winterdagen is het daarnaast allesbehalve ideaal om de deur uit te gaan met natte haren en dit willen we dan ook liever niet hebben. Tegen de tijd dat je jouw werk of school bereikt hebt, heb je eerder frizzy hair dan fabulous hair. Een droogshampoo is dan ook de perfecte oplossing hiervoor. Tegenwoordig heb je genoeg varianten op de markt voor verschillende haartypes, zoals voor meer volume en droog haar.

2. Make-up tasjes
We zouden liever alle tijd van de wereld willen hebben om onszelf in de ochtend op te maken, maar helaas hebben we dat niet. Neem wat van je make-up mee in een leuk tasje en maak je make-uplook later op de dag af.

3. Nagels
Wil je nog even snel je nagels lakken voordat je de deur uit stapt? Dan wil je natuurlijk dat je gelakte nagels snel drogen, omdat je ze niet wilt verpesten. Hier kun je speciale nageldruppels voor aanschaffen, zodat je gelakte nagels sneller droog zijn.

4. Multitasking make-up producten
Tegenwoordig bestaan er heel veel handige ‘multitaskin’g make-up producten op de beautymarkt. Denk bijvoorbeeld maar aan een product, waar je zowel je lippen een tintje mee kan geven als je wangen. Dit scheelt je ‘s ochtends veel tijd, omdat je niet zoveel nodig hebt om je gezicht kleur te geven.

5. Body wash
Ben jij een type dat elke ochtend onder de douche springt en jezelf daarna altijd insmeert met bodylotion? Dan is deze tip heel handig voor jou. Bodylotion trekt namelijk niet zo snel in en om te voorkomen dat je kleding aan je lichaam plakt kun je gebruik maken van een hydraterende bodywash voor onder de douche. Op deze manier verzorg je ook je huid en ben je weer lekker fris en fruitig.

Zin om te shoppen? Klik dan op één van de shop tips hieronder om te bestellen.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties