0

Poses 150Of het nou gaat om familiefoto’s, een solo full frontal voor op social media of een gezellig kiekje met je vriendinnen: het liefst staan we er áltijd goed op! Gelukkig hebben deze sterren wel een aantal tips voor ons plebs.

Aan de hand van de social media posts van een aantal modellen, bloggers en it-girls zullen we jullie hun geheimen voor een goede foto uitleggen. Bekijk de poses, ontdek wat ze uitstralen en leer hoe je ze tot in perfectie voor elkaar krijgt.

Deze week even oefenen voor de spiegel en tegen de tijd dat het weer weekend is, heb jij alle poses onder de knie. Super fab weekend pic’s gegarandeerd!

 • chiara
  De 'Sidekick': Dit is de ultieme 'noncha' pose. Ene voet voor de ander langs en met de tenen op de grond rusten. Zie hier een vlekkeloze uitvoering door blogger Chiara Ferragni.
 • OP
  De 'Foot Massager': Olivia Palermo gebruikt deze pose op een vakantiekiekje in Valencia. Kruis je enkels en laat de voet van je voorste been rusten op zijn zijkant. Super casual!
 • Alexa
  De 'Point and Stretch': Zet al je gewicht op één been en strek je andere been uit met je teen zo ver mogelijk naar voren. Alexa Chung gebruikt deze pose tijdens een snelle paskamer-selfie.
 • victoria
  De 'Lean Back': Dit is een klassieke Victoria Beckham-pose. Draai jezelf 3/4 naar de camera en leun met je rug naar achteren én (belangrijk) met je hoofd naar voren. Warning: deze pose zien we alleen bij Victoria Beckham and it has a reason, voor je het weet ben je als zak zout vereeuwigd. Oefen dus deze 'gevaarlijke' pose voordat je 'm uitprobeert.
 • beyonce
  De 'Look at My Body': Beyoncé's curves zijn al niet te missen, maar laat deze vrouw toch ook de inspiratie (en waarschijnlijk originele gebruikster) van de 'Look at My Body' pose zijn. Voor iedereen die dus extra aandacht op zijn ronde vormen wil leggen: Zet een heuppop in en leg je handen vlak op je heupen (zoals Bey hier doet) of net iets lager, op je bovenbenen.
 • kendall + khloe
  De 'Symmetrical Saint': Zie hier een perfecte uitvoering van de halfzussen Khloé en Kendall van de 'Symmetrical Saint'. De truc is om net niet recht naar de camera te staan, en dan een been naar voren popt, zet diezelfde hand op je heup (zoals Khloé) voor extra va-va-voom. En zoals je hier ziet werkt de pose fantastisch bij een jurk met hoge split!
 • SOS
  De 'Coy Cutie': Deze pose is gemaakt voor de lieverdjes onder ons. Door zijn eenvoud straalt hij onschuldigheid uit zonder saai te zijn. Hoe je voeten dicht naast elkaar, armen los langs je lichaam laten hangen en voor een extra touch laat je je bovenlichaam een beetje naar een kant hellen. Modelleer je pose naar dit voorbeeld van Song of Style.
 • iggy
  De 'Curvature': Nog een pose om je van je beste curve te laten zien, hier uitgevoerd door een van de queen of curves Iggy Azalea. Zorg dat je van de zijkant gefotografeerd wordt, draai je gezicht naar de camera en lach je meest verleidelijke glimlach.
 • olsens
  De 'Demure Duo': Deze moet je onthouden voor de fotos met je vriendinnen! Probeer in plaats van innig omhelsend eens volwassen naast elkaar te staan. Om te laten zien dat jullie écht wel besties zijn staan jullie met jullie gezicht schuin naar elkaar toe. De pose is volwassen en toch intiem. Mary-Kate en Ashley hebben hem geperfectioneerd.

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties