0

red lips 150Rode lipstick kan letterlijk bij iedere vrouw, ongeacht de huidskleur of vorm van de mond. Red lips zijn het hele jaar leuk, maar nu met het najaar is deze kleur niet weg te denken dus moet hij ook zeker voorbij komen op de monden van alle fashionista’s.

Alleen moet je deze tips weten om er zeker van te zijn dat je de opvallende lipstick op de juiste manier draagt. Rode lipstick kan namelijk stunning bij je staan, maar het kan ook een totale flop zijn, afhankelijk van hoe je het draagt. Het gaat er bij dit product om dat je de onderstaande tips volgt over het dragen van deze prachtige kleur op jouw lippen.

1. Draag de juiste rood
Er is voor iedereen een rode lipstick, maar wellicht heb je tot nu toe nog niet de juiste tint rood gevonden. Er zijn echte rode, rood met een blauwe of oranje ondertoon en sommige hebben zelfs wat bruin in zich. Het vinden van de juiste keus voor jezelf, kan heel veel verschil maken in het dragen. Probeer ze allemaal uit en kijk wat er voor jou werkt.

2. Ga voor natuurlijke ogen
Rode gestifte lippen maken een duidelijk statement, daarom wil je niet ook nog eens veel kleur op je ogen als je rode lipstick draagt. Houd je ogen natuurlijk en gebruik als oogschaduw nude kleurige oogschaduw, zodat je lippen het middelpunt blijven. Het allerbeste is om alle oogschaduw achterwegen te laten.

3. Combineer het met een Little Black Dress
Uiteraard kan je rode lipjes met haast alles combineren, maar de little black dress en deze kleur lipstick zijn de ultieme combinatie. Het simpele jurkje heeft eigenlijk niet veel meer nodig dan het rode kleurtje op jouw mond voor een waar glamour effect. Dus als je een avondje op stap ga zijn deze twee een echte must om een classy en glamorous look te creëren.

4. Kies voor een zwarte eyeliner
Dat je niet alle kleuren van de regenboog op je ogen kan smeren met deze lipstick hebben we al uitgelegd bij tip 2. Alleen je wilt absoluut niet de eyeliner skippen, maar alleen de zwarte variant. Vloeibare eyeliner geeft net een extra touch aan jouw opvallende lippen.

5. Omlijn je lippen als dat nodig is
Het staat prachtig, maar rood is niet bepaald de makkelijkste kleur om als lipstick te dragen. Het geeft af op alles wat het aanraakt en ook vaak in de lijntjes rondom de mond. Als jij hier vaak last van hebt, heb jij een lipliner nodig die dit tegenhoudt en daarnaast is een lip primer ook verstandig om te gebruiken. Deze primer gebruik je voor de liner en de lipstick en zorgt ervoor dat de producten op zijn plaats blijven zitten.

6. Houd de stick altijd bij de hand
Als roze lipstick vervaagd zal het er op een gegeven moment gewoon  uitzien als de natuurlijke kleur van de lippen, dit is helaas niet het geval bij rood. Als deze vervaagd zie je dat meteen en daarom moet je altijd de stick dicht bij de hand houden, zo kan je het gelijk bijwerken als dat nodig is.

7. Draag het met zelfvertrouwen
Dit is de belangrijkste tip van allemaal wanneer je rode lipstick draagt! Voel je vooral niet geïntimideerd door de opvallende kleur. Letterlijk elke vrouw kan deze lippenstift dragen, dus ook jij! Het is de perfecte make-up om een drastisch statement te maken en je moet dus absoluut een rode lipstick in jouw beautycase hebben zitten.

  • red lips

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties