0

11419205_910102735702199_1429195598_nSoms heb je ontzettende haast en is er gewoon écht geen tijd om een outfit bij elkaar te zoeken. Je moet het doen met wat je snel uit de kast kan grissen. Eventjes in de spiegel kijken zit er dan ook niet in.

Heb jij regelmatig dit soort chaotische ochtenden? Dan is het de hoogste tijd om je een paar trucjes te leren. Met deze vijf ‘regels’ hoef je namelijk nooit meer te stressen over hoe je eruit ziet als je niet in de spiegel kan kijken, want je wéét dat je er goed uitziet! En zo voel je je ook.

1. Hoe voel je je? 
De eerste vraag die je je moet stellen is: voel ik me goed? Als het antwoord ‘nee’ is, dan zie je er hoogstwaarschijnlijk ook niet zo fantastisch uit. Is het antwoord ‘ja’? Dan weet je dat het in ieder geval met je uitstraling goed zit!

2. Kies veilig 
Een dag waarop je niet in de spiegel kan kijken, voordat je de deur uit kan is niet, wij herhalen, niet de dag dat je moet gaan experimenteren met je outfit. Het is een dag waarop je voor een veilige combinatie gaat en het liefst zelfs een ‘standaard’ outfit uit de kast trekt.

3. Beperk je accessoires 
Probeer je standaard outfit ook niet op te spicen met allerlei (onnodige) sieraden. Als je teveel bling bling omdoet kan dat rommelig overkomen en aangezien je geen spiegel hebt om dit te checken kan je maar beter uitgaan van het mantra less is more.

4. Neutrale tinten 
Een andere manier om een classy en niet een messy outfit uit je kast te trekken, is door je outfit op te bouwen rondom neutrale kleuren. Zwart, wit, nude, beige, ze zijn allemaal heel geschikt voor een ochtend zonder spiegel.

5. Laagjes 
Dat je ‘s ochtends geen spiegel hebt, betekent niet dat je de hele dag geen spiegel omhanden hebt. Wellicht kom je er dan achter dat je je outfit toch niet zo leuk vindt. Als je genoeg laagjes hebt aangedaan moet dat geen probleem zijn, verschuif alles een beetje, doe je vestje open of juist dicht en voila, een hele nieuwe look! Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een extra blouse mee te nemen vanuit huis. Dan heb je altijd een ‘noodplan’.

Succes met je eerstvolgende ‘nood’ ochtend!

  • 11419205_910102735702199_1429195598_n

(Beeld: www.instagram.com/vivaluxuryblog)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties