0

olivia 150Door het dagelijks bekijken van foto’s van de meest stylish vrouwen op deze aarde, zoals Olivia Palermo en Emmauelle Alt zijn we tot een aantal conclusies gekomen. In de mode draait het om slechts vijf dingen die jij in jouw outfit moet verwerken om fashionable voor de dag te komen zoals deze dames.

Heb jij geen idee waar je nou zelf moet beginnen als jij voor jouw kledingkast staat? Wij hebben deze vijf tips voor jou op een rijtje gezet, die jij direct kan toepassen in jouw stijl.

1. Ga niet de deur uit zonder ten minste één accessoire verwerkt te hebben in jouw look
Je zal ook niet gaan koken zonder het eten te kruiden, nietwaar? Accessoires zijn de kruiden van een outfit en kunnen ervoor zorgen dat zelfs een basic outfit spectaculair wordt. Door de haast in de ochtend zal het snel gebeuren dat je ze vergeet, dus leer je zelf aan om een accessoire check te doen voor je deur verlaat.

2. Trek die platte schoenen uit en wissel ze in voor hakken
Heel simpel hakken verhogen jouw look, letterlijk en figuurlijk. Door op hakken te lopen lijk je gelijk een stuk verzekerder en je voelt je vrouwelijker. Ben jij totaal niet van het op pumps lopen? Draag ze dan in het begin alleen tijdens evenementen waar je er op en top uit moet zien. Probeer ze beetje bij beetje steeds meer te dragen, je voeten zullen wennen aan de ‘pijn’.

3. Voeg een verrassend element toe aan jouw outfit
De beste outfits hebben meestal een niet verwacht element, zoals bij een compleet vrouwelijke look maar dat door een chocker een punky twist krijgt. Dit effect kan je ook krijgen door items te gebruiken waarvoor ze niet zijn bedoeld. Knoop bijvoorbeeld een zijden sjaaltje om jouw pols en gebruik deze als armband.

4. Benadruk jouw sterkte punten
Als je in de ochtend weer eens een uur voor jouw kledingkast staat en je nog steeds geen idee hebt wat je moet aantrekken denk dan aan de punten die je wilt benadrukken en kleed je daarop. Heb je gespierde armen? Kies dan voor een truitje zonder mouwen om deze goed te laten zien. Gezegend met een paar killer legs? Hoor dat mini-rokje al jouw naam roepen.

5. Creëer een eigen uniform
Jouw persoonlijke uniform moet twee dingen bevatten: jouw signature style benadrukken en het moet flatterend zijn. Denk aan het zwart-wit van Karl Lagerfeld en zijn zonnebril en Emmanuelle Alt die altijd kiest voor een slim-fit jeans. Het vinden van jouw eigen uniform zorgt ervoor dat je veel gerichter kan winkelen en zorgt voor heel wat tijdbesparing op de vroege morgen.

 

 

 • tip 1. Olivia Palermo
  Ga nooit de deur uit zonder ten minste één accessoire zoals Olivia Palermo
 • tip 2. Elena Perminova
  Kies voor hakken in plaats van platte schoenen zoals Elena Perminova
 • tip 3. Leandra Medine
  Jouw outfit is pas compleet met een verrassend element zoals Leandra Medine doet
 • tip 4. Elin Kling
  Kleed je zodat jouw sterkte punten worden benadrukt zoals Elin Kling
 • tip 5. Emmanuelle Alte
  Creëer jouw persoonlijke uniform zoals Emmanuelle Alt met haar jeans

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties